Senin, 01 September 2014

σφέρεται σε κο

Νοσηλευτική είναι μια άκρως θεωρείται επάγγελμα με υψηλά πρότυπα της ειλικρίνειας και της δεοντολογίας μεταξύ διάφορα άλλα επαγγέλματα. Νοσηλευτική έχει αναδειχθεί ως η μεγαλύτερη κατάληψη της υγειονομικής περίθαλψης με πάνω από 2,7 εκατομμύρια θέσεις εργασίας. Με πάνω από 100.000 κενές θέσεις εργασίας και ένα διαρκώς αυξανόμενη ανάγκη για τους εργαζόμενους στον τομέα της υγείας, οι προοπτικές σταδιοδρομίας είναι εξαιρετική για τον τομέα νοσηλευτικής. Εθνικό Κέντρο για την Ανάλυση του εργατικού δυναμικού, μια υπηρεσία του αμερικανικού υπουργείου Υγείας και Ανθρωπίνων Υπηρεσιών προβλέπει μια έλλειψη των 808.416 νοσοκόμες από το έτος 2020 τέτοια ανάλυση και πρόβλεψη υποστηρίζεται από την πολύ ισχυρή αιτιολογία και ευρήματα. Πρόοδο στην τεχνολογία και ιατρικό τομέα έχει οδηγήσει σε αυξημένη διάρκεια ζωής. Ηλικιωμένοι πληθυσμού ζουν πλέον περισσότερο και περισσότερο από αυτούς θα χρειάζονται φροντίδα και νοσηλευτική. Με πιο ηλικιωμένα άτομα που έχουν ανάγκη από τέτοιου είδους φροντίδα, απαιτεί αύξηση για νοσηλεία δύναμη που μπορεί να καλύψει τέτοιες ανάγκες. Επίσης, η ανάγκη για περισσότερους ειδικευμένους νοσηλευτές αυξάνεται. Με τις ασφαλιστικές εταιρείες περνώντας στο ιατρικό τομέα για να μειώσει το κόστος των δαπανών υγειονομικής περίθαλψης, η ζήτηση για τους νοσηλευτές, έξω από το νοσοκομειακό περιβάλλον έχει επίσης αυξηθεί. Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι η τρέχουσα νοσηλευτικό εργατικό δυναμικό γηράσκει και πολλά αναμένεται να συνταξιοδοτηθούν επόμενα 10-15 χρόνια μόνο για να δημιουργήσει ένα κενό, προσθέτοντας την έλλειψη περαιτέρω. Έτσι, οι νοσοκόμες με πτυχίο BSN μπορεί να αναμένει μια ασφαλέστερα σταδιοδρομία και τις καλύτερες προοπτικές εργασίας.

Νοσηλευτές συνδυάζουν τη γνώση της επιστήμης και της τεχνολογίας με την τέχνη της φροντίδας και της συμπόνιας. Νοσηλευτική παρέχει τη δυνατότητα να αποθηκεύσετε και να βελτιώσουν τη ζωή, τη φροντίδα για την άρρωστα και εξασθενημένα, εκπαίδευση των ασθενών και των ατόμων για την επίτευξη καλής υγείας και πάνω απ 'όλα, η αίσθηση του να βοηθήσει κάποιος στην ώρα τους από την ασθένεια και την ανάγκη. Δεν υπάρχει μεγαλύτερη υπηρεσία από τη φροντίδα για τους αρρώστους και τους άπορους. Οι νοσοκόμες που απαιτούνται για την παροχή βασικών καθηκόντων, το οποίο περιλαμβάνει, αλλά δεν περιορίζεται στην παροχή της θεραπείας, της εκπαίδευσης για την υγεία, τη συναισθηματική υποστήριξη, τήρηση αρχείων, τη λειτουργία ιατρικών μηχανημάτων εκτός από την ενημέρωση των ασθενών και των οικογενειών τους σχετικά με τη διαχείριση της νόσου τους. Νοσοκόμων (RNS) τρέχει επίσης γενικές κλινικές έλεγχο της υγείας και της ανοσοποίησης, οργανώνουν δημόσια σεμινάρια, κίνητρα αιμοδοσίας, κ.λπ. Τρεις από τις πέντε νοσοκόμες στο έργο των Ηνωμένων Πολιτειών στα νοσοκομεία. Οι περισσότεροι από τους άλλους εργάζονται σε κλινικές, υγείας στο σπίτι, ρυθμίσεις εκτεταμένη φροντίδα, σχολεία, κολέγια, πανεπιστήμια, τις υπηρεσίες δημόσιας υγείας, και όχι για κέρδος οργανισμούς σε όλη την Ηνωμένες Πολιτείες και πολλές άλλες χώρες. Νοσηλευτική μπορεί να είναι ένα δύσκολο έργο με συνεχή έκθεση σε θλίψη και πόνο, το άγχος, πίεση εργασίας, μικρή ή υπερβολική επαφή με τον ασθενή και τους επαγγελματικούς κινδύνους, συμπεριλαμβανομένων, αλλά δεν περιορίζονται σε μολυσματικές ασθένειες, η έκθεση στην ακτινοβολία, τυχαία τρυπήματα, χημικά, αναισθησία, οσφυϊκή και συναισθηματική στρες. Ο ρόλος της αυτονομίας και ανεξαρτησίας, την καινοτομία, τις τεχνικές γνώσεις, και την ομαδική εργασία είναι τα χαρακτηριστικά αυτής της εργασίας, εκτός από την προσωπική ικανοποίηση και επαγγελματική ανταμοιβές.

Τα σχολεία που θηλάζουν είναι μια πύλη προς το επάγγελμα αυτό και σχεδόν όλοι τους απαιτούν ένα δίπλωμα γυμνασίου επιπλέον να ακούγεται ακαδημαϊκή υπόσταση στα Αγγλικά, Άλγεβρα, Βιολογία, Χημεία, Ψυχολογία και με σκορ ΣΔΣ του atleast 3 εμπειρία του υπολογιστή είναι ένα περιουσιακό στοιχείο. Ηγεσία και οργανωτικές δεξιότητες είναι ζωτικής σημασίας σε αυτό το επάγγελμα. Τα περισσότερα σχολεία θα εξακολουθούν να απαιτούν από εσάς να καταργήσετε την Εθνική Ένωση για τη Νοσηλευτική (NLN) εξετάσεις Pre-αποδοχή, εκτός από τις εξετάσεις SAT. Πάνω από 1.500 προγράμματα νοσηλευτικής στις ΗΠΑ παρέχουν τρεις διαφορετικές εκπαιδευτικές διαδρομές για να γίνει ένα Registered Nurse (RN). Bachelor of Science στη Νοσηλευτική (BSN) είναι ένα τετραετές πρόγραμμα που προσφέρεται σε κολέγια και πανεπιστήμια. Ένας συνεργάτης Πτυχίο Νοσηλευτικής (ADN) είναι ένα διετές πρόγραμμα που προσφέρεται σε πολλές κοινότητα και junior κολέγια. Ορισμένα σχολεία νοσοκομείο της νοσηλευτικής και πανεπιστήμια προσφέρουν ένα ADN βαθμούς. Δίπλωμα Νοσοκομείο είναι ένα πρόγραμμα διάρκειας δύο έως τριών ετών που βασίζεται στις ρυθμίσεις του νοσοκομείου. Πολλά σχολεία δίπλωμα συνδεδεμένες με κατώτερα κολλέγια, όπου οι μαθητές λαμβάνουν βασική επιστήμη και την αγγλική απαιτήσεις. Ευκαιρίες είναι κατ 'ανώτατο όριο με ένα βαθμό BSN. BSN είναι μια απαίτηση για την απόκτηση μεταπτυχιακό ή να γίνει μια νοσοκόμα Σύνθετη Πρακτική (APN). Η Αμερικανική Ένωση των Κολεγίων Νοσηλευτικής (AACN) αναγνωρίζει το βαθμό BSN είναι η ελάχιστη εκπαιδευτική απαίτηση για μια επαγγελματική νοσηλευτική πρακτική. Ακόμα κι αν οι απόφοιτοι μπορούν να ξεκινήσουν την πρακτική ως RN με ADN ή διπλώματος, ο βαθμός BSN είναι ένα must για τους νοσηλευτές που επιθυμούν να αναλάβουν τους ρόλους ως υπόθεση-διευθυντές ή τους προϊσταμένους ή διασχίζουν τις ρυθμίσεις για την απασχόληση. Δίδακτρα εξαρτάται από το κολέγιο και το κράτος κατοικίας σας, αλλά οικονομικές ενισχύσεις και υποτροφίες είναι διαθέσιμες για να ασχοληθούν με τέτοιου είδους ανάγκες. Υπάρχουν τεχνικές και επαγγελματικές σχολές, καθώς, τα οποία παρέχουν πορεία ενός έτους για να γίνει ένα πρακτικό Νοσοκόμα ή Επαγγελματικής Νοσοκόμα. Μόλις αποφοίτησε, το ε

Tidak ada komentar:

Posting Komentar