Senin, 01 September 2014

αρκώς εκπαιδε

Κατά τα τελευταία λίγα χρόνια, η ασφαλιστική βιομηχανία έχει δει μια σημαντική αύξηση των αιτήσεων για την Επαγγελματική Ασφάλιση Αστικής Ευθύνης Θεραπευτές »από τους αιτούντες οι οποίοι είναι εκπαιδευμένοι νοσηλευτές. Σε γενικές γραμμές αυτά είναι νοσοκόμων από δύο διακριτές ομάδες: εκείνους που έχουν μεταξύ 5 έως 10 χρόνια εμπειρίας μετά την αποφοίτησή τους και την επαγγελματική πιστοποίηση, και όσοι έχουν συνταξιοδοτηθεί.

Συνταξιούχος Νοσοκόμων αρχίζουν μια νέα, δεύτερη καριέρα σε ένα επάγγελμα όπου έχουν ήδη βασικές γνώσεις, και στις περισσότερες περιπτώσεις, απαιτείται μόνο μικρή και βασική εκπαίδευση ή την εκπαίδευση.

Η άλλη ομάδα των νοσοκόμων, οι οποίοι εξακολουθούν να εργάζονται, ασχολούνται με το ζήτημα της ενδεχόμενης πλεόνασμα των νοσοκόμων που δεν θα είναι σε θέση να βρουν εργασία, ή, εναλλακτικά, ότι ως αποτέλεσμα του παγκόσμιου χωριού, οι εργαζόμενοι από χαμηλού εισοδήματος οι χώρες που προτιμώνται σε τοπικό υψηλότερα αμειβόμενους εργαζομένους. Ίσως η απάντηση βρίσκεται με ένα συνδυασμό των δύο καταστάσεων.

Οι άμεσοι αποδέκτες αυτής της κατάστασης είναι τα επαγγέλματα των Θεραπευτών »(συμπεριλαμβανομένων, αλλά δεν περιορίζονται σε βελονισμό, μασάζ, αρωματοθεραπεία και αναπνευστικής θεραπείας). Η αυξημένη είσοδο των υψηλά εκπαιδευμένο και καταρτισμένο ιατρικού και παραϊατρικού προσωπικού στα επαγγέλματα των διαφόρων Θεραπευτές »αναβαθμίζει αυτά τα επαγγέλματα και την κατάσταση των θεραπευτών.

Κατά τα προηγούμενα χρόνια, πάρα πολλοί θεραπευτές σε πολλές χώρες ασκούσαν σε ένα μη ελεγχόμενο περιβάλλον. Αυτό επέτρεψε σε πολλούς ανθρώπους οι οποίοι διαφορετικά θα ήταν άνεργοι, να ασκήσουν σε εύκολα προσβάσιμα επαγγέλματα. Τα σχολεία και ακαδημίες για διάφορα Εναλλακτικές Θεραπείες ή Ολιστικές Θεραπείες μόνο που κατάφερε ήταν να παράγουν μια ολόκληρη γενιά των ανεπαρκώς εκπαιδευμένοι και καταρτισμένοι επαγγελματίες. Σχεδόν καθημερινά, μια νέα θεραπεία που βασίζεται σε μια ιδέα που είχε ποτέ δεν ελέγχθηκαν επιστημονικά έσκασε επάνω, θέτοντας σε κίνδυνο την κατάσταση του πολλά εξαιρετικά υψηλά εκπαιδευμένο και καταρτισμένο θεραπευτές, που παρείχε εξαιρετικές υπηρεσίες και θεραπείες για τους πελάτες τους.

Είναι μόνο κατά την τελευταία δεκαετία ότι πολλές χώρες έχουν αρχίσει να ρυθμίζει τον τεράστιο αριθμό των θεραπειών, και τη διεξαγωγή μια από επανεξέταση των προτύπων βάσει της οποίας όλοι οι θεραπευτές πρέπει να ασκήσουν και να εκπαιδευτεί. Η σημερινή κίνηση των νοσοκόμων σε αυτά τα επαγγέλματα θα συμβάλει στην αναβάθμιση των προτύπων και τη φήμη των θεραπευτών και των θεραπειών στα μάτια του κοινού, και κατά συνέπεια, στην ασφαλιστική αγορά, καθώς και. Όσο καλύτερη είναι η εκπαίδευση του επαγγελματία, ο αυστηρότεροι οι κανονισμοί είναι, τόσο χαμηλότερα τα ασφάλιστρα μπορεί να πάει.

Αυτό είναι σίγουρα μια win-win κατάσταση, όπου ο καθένας επωφελείται από αυτή την τάση. Εμείς, οι ασφαλιστικοί φορείς, θα πρέπει να ακολουθήσει την τάση αυτή, και να ανταποκριθεί στην ανάπτυξη των θεραπευτικών επαγγελμάτων με πιο σαφείς και πιο προσαρμοσμένη Professional και Δημόσιας προϊόντα ασφάλισης αστικής ευθύνης, Αμέλεια Ασφάλισης E & O (Λά

Tidak ada komentar:

Posting Komentar