Senin, 01 September 2014

γάζονται για το μ

<i> Γενικές προοπτικές για Νοσηλευτές </ i>

Οι προοπτικές για τα άτομα που σχεδιάζουν να εισέλθουν στον τομέα της νοσηλευτικής είναι εξαιρετική. Εγγεγραμμένοι νοσοκόμες, ή RN του, αποτελούν το μεγαλύτερο αριθμό των εργαζομένων της υγειονομικής περίθαλψης στη χώρα. Επιπλέον, νοσηλευτές θα συνθέτουν ένα από τα νηστείας αυξανόμενο πληθυσμό των εργαζομένων σε όλα τα επαγγέλματα για τα επόμενα δέκα χρόνια.

Πολλοί νοσηλευτές αρχίζουν τη σταδιοδρομία τους στο νοσοκομείο. Αυτό επιτρέπει τη νοσοκόμα να εξοικειωθούν με διάφορους κλάδους της ιατρικής. Αν υπάρχει ζήτηση για τους νοσηλευτές του νοσοκομείου, η περιοχή της νοσηλευτικής θα παραμείνει σχετικά επίπεδο κατά τα επόμενα δέκα χρόνια.

Πολλοί εμπειρογνώμονες της υγειονομικής περίθαλψης προβλέπουν μια αύξηση στη ζήτηση για νοσηλευτές κατ 'οίκον φροντίδας υγείας. Δεδομένου ότι οι Αμερικανοί ζουν περισσότερο, έχουν περισσότερο διαθέσιμο εισόδημα, και την επιθυμία να παραμείνει στο σπίτι, νοσηλευτές που μπορούν να επιβλέπουν τη φροντίδα και τη θεραπεία κατ 'οίκον θα γίνεται ολοένα και πιο πολύτιμο.

Ένας άλλος τομέας της νοσηλευτικής που θα δείτε μια αύξηση στην ανάπτυξη είναι με τις νοσοκόμες που συνεχίζουν την εκπαίδευσή τους με την εργασία μεταπτυχιακό επίπεδο. Με το αυξανόμενο κόστος της υγειονομικής περίθαλψης πολλές οικογένειες χρησιμοποιούν νοσοκόμες και οι μαίες νοσοκόμα ως αντικατάσταση για το γιατρό πρωτοβάθμιας φροντίδας.

Τα νοσοκομεία, επίσης, συνειδητοποιούν τα οφέλη εξοικονόμησης κόστους των άρτια εκπαιδευμένων νοσηλευτών, και πολλοί αναισθησιολόγοι χρησιμοποιούν νοσοκόμα, ειδικοί κλινική νοσηλευτική, και νοσοκόμες για να διατηρήσουν το κόστος υπό έλεγχο.

<i> Δεν Registered Nurse; </ i>

Οι προοπτικές της απασχόλησης για άδεια πρακτικές νοσοκόμες ή LPNs, ενώ θετική, δεν είναι τόσο ισχυρή όσο εκείνες των εγγεγραμμένων νοσηλευτών. Άδεια πρακτικές νοσοκόμες θα συνεχίσει να είναι σε ζήτηση, ιδίως στο νοσοκομείο και τη μακροχρόνια περίθαλψη εγκαταστάσεις.

Πολλοί άδεια πρακτικές νοσοκόμες συνεχίσουν την εκπαίδευσή τους για να γίνει αριθμών RΕΝ ενώ απασχολούνται. Οι ευθύνες του RN είναι μεγαλύτερη, αλλά περιλαμβάνουν επίσης περισσότερες ευκαιρίες. Αριθμών RΕΝ συνήθως εποπτεύει LPN σε ένα κλινικό περιβάλλον, και το υψηλότερο επίπεδο δεξιοτήτων επιτρέπει το RN περισσότερες επιλογές εργασίας.

<i> ή RN BSN; </ i>

Η εκπαίδευση είναι απαραίτητο να γίνει μια νοσοκόμα μπορεί να ολοκληρωθεί σε οπουδήποτε από δύο έως τέσσερα χρόνια. Η παρακολούθηση μαθημάτων είναι πολύ εντατική και περιλαμβάνει πολλές κλινικές ώρες. Ένα πρόγραμμα ολοκληρώθηκε σε λιγότερο από τέσσερα χρόνια, όμως, θα σας αφήσει με ένα RN, όχι BSN ή Bachelor of Science στη Νοσηλευτική. Μια RN είναι τα προσόντα για να κάνει όλα τα καθήκοντα που απαιτούνται από μια νοσοκόμα, ανάλογα με την κατάσταση. Προφανώς, η προσθήκη ενός πτυχίου έχει πολλά οφέλη.

Μια RN με πτυχίο στη νοσηλευτική είναι ένα πλεονέκτημα όταν διοικητικές θέσεις ανοίγουν σε ένα νοσοκομείο ή κλινική. Στην πραγματικότητα, λόγω του βαθμού των ομοσπονδιακών και πολιτειακών εποπτεία στις εγκαταστάσεις υγειονομικής περίθαλψης, πολλοί απαιτούν BSN για τη διοικητική διαχείριση περιπτώσεων, και εποπτικές θέσεις.

Αν σκέφτεστε να εργάζονται για το μεταπτυχιακό σας, είτε ως αναισθησιολόγος νοσοκόμα, νοσοκόμα, ή να διδάξει, είστε υποχρεωμένος να έχουν πτυχίο πανεπιστημίου. Αν και δεν είναι όλα τα προγράμματα θα δώσει εντολή ότι πρέπει να bachelor σας στη νοσηλευτική, είναι σίγουρα χρήσιμο.

<i> Λαμβάνοντας υπόψη μια καριέρα Switch; </ i>

Νοσηλευτική είναι μια εξαιρετική ευκαιρία για τα άτομα που κοιτάζουν για να προχωρήσουμε σε μια διαφορετική καριέρα. Με την υψηλή ζήτηση για νοσηλευτές, πολλοί δυνητικοί εργαζόμενοι, ιδιαίτερα τα νοσοκομεία, θα πληρώσει για το μεγαλύτερο μέρος ή το σύνολο της εκπαίδευσης σας. Ακόμα κι αν πρέπει να πληρώσουν τους λογαριασμούς για την εκπαίδευση σας αρχικά, υπογραφή μπόνους, σε συνδυασμό με την σχεδόν εγγύηση εργασίας μετά την αποφοίτησή του, παίρνει ένα μεγάλο μέρος του κινδύνου από ένα διακόπτη σταδιοδρομίας.

Μια άλλη ελκυστική πραγματικότητα σχετικά με το επάγγελμα νοσηλευτική είναι τα ελκυστικά δίδακτρα επιστροφή σχέδια που προσφέρονται από πολλούς εργοδότες. Οι προσφορές αυτές, σε συνδυασμό με την ευέλικτη βάρδιες διατίθενται σε πολλά νοσοκομεία και εγκαταστάσεις υγειονομικής καθιστούν δυνατή για να πάει από το ένα LPN, στο RN, στο RN με BSN και για τ

Tidak ada komentar:

Posting Komentar