Senin, 01 September 2014

δυση σε ένα μά

Υπάρχει μια αυξανόμενη ζήτηση για τους εργαζόμενους στον τομέα της υγειονομικής περίθαλψης. Η ζήτηση είναι μόνο αναμένεται να αυξηθεί ως γενιές του baby boom ηλικία, αυξανόμενη ανάγκη τους για φροντίδα υγείας, ενώ την ίδια στιγμή να αποσυρθεί από τις θέσεις αυτές σε αριθμούς ρεκόρ. Οι προοπτικές για όσους ενδιαφέρονται για μια καριέρα στη νοσηλευτική είναι πολύ καλή. Παρά το γεγονός ότι η εκπαίδευση που απαιτείται για να γίνει μια νοσοκόμα είναι εντατική, η μισθολογική κλίμακα είναι προσοδοφόρα και πολλά νοσοκομεία προσφέρουν επιστροφή διδάκτρων.

Οι απαιτήσεις εκπαίδευσης για το νοσηλευτικό περιλαμβάνουν τόσο θεωρητική και πρακτική εμπειρία. Το θεωρητικό έργο περιλαμβάνει την εκπαίδευση στην τάξη, και καλύπτει θέματα όπως η χημεία, η διατροφή και η ανατομία. Η πρακτική εργασία παρέχει ο φοιτητής νοσοκόμα με τα χέρια-για την εποπτευόμενη εκπαίδευση σε κλινικό περιβάλλον. Μόλις έχετε ολοκληρώσει την εκπαίδευση νοσοκόμων από εγκεκριμένη σχολή νοσοκόμων που απαιτούνται για να λάβουν, και να περάσει, το NCLEX-RN, σε εξετάσεις αδειοδότησης. Μετά την επιτυχία στις εξετάσεις σας δοθεί άδεια σας RN.

Υπάρχει μια ποικιλία των δρόμων για να γίνει μια νοσοκόμα. Πολλά κολέγια κοινότητα προσφέρει μια συγγενή πρόγραμμα. Χρησιμοποιώντας αυτό το πρόγραμμα, μπορείτε να έχετε μια άδεια νοσηλείας σε δύο με τρία χρόνια. Είναι επίσης μια οικονομική επιλογή, καθώς τα περισσότερα κοινοτικά κολλέγια είναι σημαντικά λιγότερο δαπανηρή από ό, τι ένα παραδοσιακό κρατικό ή ιδιωτικό σχολείο τεσσάρων ετών. Εάν επιλέξετε την τετραετή βαθμό, θα βαθμολογήσει με ένα BSN ή Bachelor of Science στη Νοσηλευτική. Θα εξακολουθεί να είναι ένα RN, και πρέπει ακόμα να περάσει τις εξετάσεις αδειοδότησης πριν από την απόκτηση του δικαιώματος να φορούν τρίβει σας. Το όφελος από την απόκτηση πτυχίου είναι ότι η τετραετή βαθμό απαιτείται για πολλές εποπτικές θέσεις στον τομέα της νοσηλευτικής, και θα πρέπει να έχετε ένα BSN να λάβετε το μεταπτυχιακό σας. Πολλά κολέγια προσφέρουν τώρα ένα γρήγορο πρόγραμμα track για να επιτρέψει σε όσους με RN τους να ολοκληρώσουν BSN τους σε σύντομο χρονικό διάστημα, προκειμένου να παρακολουθήσουν μαθήματα μέρος του χρόνου ή μέσω του διαδικτύου.

Πτυχιακά προγράμματα μάστερ στη νοσηλευτική επιτρέπουν μια νοσοκόμα για να λάβετε ένα υψηλότερο επίπεδο της αποζημίωσης, καθώς και την ικανότητα να εργάζονται με μεγαλύτερη αυτονομία. Πρόγραμμα ενός πλοιάρχου επιτρέπει επίσης η νοσοκόμα να ειδικεύονται στο είδος της νοσηλευτικής που αυτός ή αυτή προτιμά. Υπάρχουν προγράμματα μάστερ διαθέσιμα σε κλινικές ειδικότητες, όπως αναισθησιολόγου νοσοκόμα ή επαγγελματία νοσηλευτή. Πολλά σχολεία επιτρέπουν επίσης μια νοσοκόμα για να εισέλθουν στον τομέα της διδασκαλίας με ένα μεταπτυχιακό. Πρόγραμμα μεταπτυχιακό στον τομέα της νοσηλείας, ανεξαρτήτως της ειδικότητας, συνήθως απαιτεί δύο χρόνια μαθημάτων. Μια νοσοκόμα μπορεί επίσης να επιλέξει να κερδίσετε του ή διδακτορικό της στον τομέα της νοσηλείας, το οποίο θα ανοίξει πολλές θέσεις εργασίας επίπεδο διοίκησης, καθώς και την ικανότητα να διδάξουν σε οποιοδήποτε κολέγιο.

Τα προγράμματα Νοσηλευτικής εγκριθεί από την Επιτροπή για Collegiate Νοσηλευτικής Εκπαίδευσης. Για να εξασφαλιστεί ότι είστε κατάλληλα προετοιμασμένοι για τις εξετάσεις αδειοδότησης που θα πρέπει να περάσει πριν γίνει RN, επιλέξτε ένα σχολείο που είναι πλήρως διαπιστευμένο. Αυτό σημαίνει, μεταξύ άλλων, ότι το πρόγραμμα σπουδών τους έχει εξεταστεί και αποφασισμένος να καλύψω το υλικό που περιλαμβάνεται στις εξετάσεις NCLEX-RN.

Λαμβάνοντας υπόψη το γεγονός ότι υπάρχει έλλειψη νοσοκόμων, και η ζήτηση αυξάνεται, μπορεί να φαίνεται ότι για να γίνει δεκτή στη νοσηλευτική σχολή θα πρέπει να είναι πιο εύκολο? αυτό δεν είναι δυστυχώς η περίπτωση. Στην πραγματικότητα, ένας από τους λόγους ότι υπάρχει έλλειψη νοσηλευτών είναι επειδή υπάρχει επίσης μια έλλειψη των εκπαιδευτικών νοσοκόμα. Επειδή η νοσηλευτική απαιτεί τέτοια λεπτομερή και εκτεταμένη εκπαίδευση, είναι σημαντικό να έχουμε μια χαμηλή αναλογία μαθητών καθηγητών. Με την έλλειψη των εκπαιδευτικών νοσοκόμα, τα σχολεία περιορίζονται στον αριθμό των φοιτητών νοσηλευτικής που μπορεί να δεχθεί. Η έλλειψη των εκπαιδευτών νοσηλευτική οφείλεται εν μέρει στο γεγονός ότι οι νοσηλευτές μπορούν να κερδίσουν πολύ καλύτερους μισθούς που εργάζονται σε κλινικό περιβάλλον από ό, τι στη ρύθμιση κολέγιο.

Με την έλλειψη των εκπαιδευτών νοσηλευτική, την αποδοχή σε νοσηλευτικές σχολές έχει γίνει πολύ ανταγωνιστική. Υπάρχουν πολλά πράγματα jual pupuk hantu multiguna exclusive eceran hormon hayati merk herbal yang untuk asli termurah που μπορείτε να κάνετε για να αυξήσετε τις πιθανότητές σας να γίνει αποδεκτή σε σχολή νοσοκόμων. Η πρώτη, φυσικά, είναι να έχουν την υψηλότερη GPA και τυποποιημένα αποτελέσματα δοκιμής όσο το δυνατόν. Αν σκέφτεστε σοβαρά σχολή νοσοκόμων, μπορεί να είναι πάρα πολύ αργά για να βελτιώσει την ΣΔΣ σας, αλλά αν τυποποιημένες δοκιμές σας δεν είναι εκεί που θέλετε είναι, να εξετάσει την επένδυση σε ένα μάθημα prep δοκιμή και να επαναλάβετε την εξέταση.

Ένας άλλος τρόπος που μπορείτε να κάνετε τον εαυτό σας πιο ελκυστικό για ένα πρόγραμμα νοσηλευτικής είναι να λάβει κάποια μαθήματα σε τοπικό κολέγιο κοινότητα σας. Δείχνοντας ότι έχετε τη δυνατότητα να ολοκληρώσει το έργο κολέγιο επίπεδο μπορεί να βοηθήσει σε μεγάλο βαθμό στο να πείσει το διοικητικό συμβούλιο ομολογίες που είναι ένας καλός υποψήφιος για το πρόγραμμα νοσηλείας τους. Τέλος, θεωρούν χρόνος ως εθελοντής στον τομέα της υγειονομικής περίθαλψης. Πολλοί άνθρωποι θέλουν να εισέλθουν νοσηλευτικής, λόγω της άμεσης προσφοράς θέσεων εργασίας και προσοδοφόρα αμοιβές. Όταν συνειδητοποιήσουμε τη σκληρή δουλειά που απαιτείται, πέφτουν έξω από το πρόγραμμα νοσηλευτικής. Με τον εθελοντισμό στον τομέα, η επιτροπή παραλαβής θα αισθάνονται πιο σίγουροι ότι θα παραμείνει στο πρόγραμμα.

Tidak ada komentar:

Posting Komentar